Mød mig på KREA messe i Randers den 2. oktober
Gratis levering over 300 DKK
Levering 3-4 hverdage
Kundeservice mandag til lørdag kl. 9 - 18

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: honningperler.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle. 

Dit samtykke-ID: gcJCMBCwOe4KpHNXFqTFpfHfPKR9aAysvrG59ug3KJBxihmOImzb4A==Dato for samtykke: mandag den 25. oktober 2021 09.07.52 CEST

Ændring af dit samtykke  |  Træk dit samtykke tilbage

 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 21.10.2021 af Cookiebot:

Nødvendig (15)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

 

 

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__stripe_mid Stripe Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden. 1 år HTTP Cookie
__stripe_sid Stripe Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden. 1 dag HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
elementor honningperler.dk Benyttes i sammenhæng med hjemmesidens WordPress-tema. Cookien gør det muligt for hjemmesideejeren at implementere eller ændre i hjemmesidens indhold i realtid. Persistent HTML Local Storage
https://q.stripe.com/ Stripe Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden. Session Pixel Tracker
m Stripe Bestemmer hvilken platform (computer, tablet el. mobil), der benyttes af den besøgende, så hjemmesiden formatteres korrekt. 2 år HTTP Cookie
rc::a Google Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en software-robot - Dette muliggør skabelsen af valide rapporter om brugen af hjemmesiden. Persistent HTML Local Storage
rc::c Google Benyttes til at bestemme, om brugeren er en virkelig person eller en robot. Session HTML Local Storage
test_cookie Google Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie
wc_cart_created honningperler.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter. Session HTML Local Storage
wc_cart_hash_# honningperler.dk Afventer Persistent HTML Local Storage
wc_fragments_# honningperler.dk Afventer Session HTML Local Storage
woocommerce_cart_hash honningperler.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Session HTTP Cookie
woocommerce_items_in_cart honningperler.dk Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter. Session HTTP Cookie
wp_woocommerce_session_# honningperler.dk Afventer 1 dag HTTP Cookie

 

 

 

 

 

Statistik (6)

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

 

 

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_dc_gtm_UA-# Google Anvendes af Google Tag Manager til at styre indlæsningen af Google Analytics script. 1 dag HTTP Cookie
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_ga_# Google Tag Manager Anvendes af Google Analytics til at indsamle data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie
collect Google Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans. Session Pixel Tracker

Marketing (5)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

 

 

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_gcl_au Google Tag Manager Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense. 3 mdr. HTTP Cookie
IDE Google Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. 1 år HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# Google Indsamler data om brugerens interesse i specifikke produkter eller begivenheder på tværs af hjemmesider. Indsamler også data om brugerens navigation imellem hjemmesider. Benyttes til at optimere samt måle på annoncernes effektivitet. Benyttes yderligere til at facilitere betaling af henvisnings-gebyrer imellem hjemmesider. Session Pixel Tracker
pagead/landing [x2] Google Indsamler præferencedata på en specifik bruger på tværs af hjemmesider. Formålet er at optimere annoncernes relevans, samt sikre at den samme bruger ikke får vist den samme annonce flere gange end tiltænkt. Session Pixel Tracker

 

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Nyhedsbrev – Mailchimp

Modtagere af vores nyhedsbrev kan til enhver tid ændre deres personlige indstillinger, eller afmelde sig abonnementet via linket nederst i nyhedsbrevet.

Persondata gemmes på MailChimp-serverne i USA. MailChimp er bundet af den amerikanske databeskyttelses aftale Privacy Shield, og overholder derfor også EU’s databeskyttelsesbestemmelser

Læs mere om MailChimps’ privatlivspolitik her https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@honningperler.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Webstedet ejes og publiceres af:
Kristin Olischer
Tlf. nr: 26 43 75 50
Mail: info@honningperler.dk

CVR-nr: 40794441