Håndlavet af mig I Naturprodukter med honning & bivoks I Sulfatfrie produkter I Fri fragt fra 400kr

Nytænkende, dedikeret, kreativ

 

 


Havde man for syv-otte år siden spurgt mig, om jeg kunne se mig selv som biavler og iværksætter, så ville mit svar havde været et klart NEJ!

I 2016 meldte jeg mig til Østsjællands Biavlerforenings begynderkursus. Samme år fik jeg min første bifamilie installeret i haven. I dag rummer bigården fire bifamilier, som leverer honningen til produkterne fra Honningperler.

På baggrund af min passion for biavl udviklede jeg en nysgerrighed og en stærk motivation for at udvikle naturlige plejeprodukter ved at bruge ingredienserne fra min egenbiavl som bivoks og honning. Alle produkter er uden konserveringsmidler og kommer i en miljøvenlig emballage.

 

Jeg udvikler produkter efter kundernes behov.

 

 

Læs mere om min produktion her

Min produktion

 

 

Læbepomade blev startskuddet.

Biernes verden blev min passion, og jeg blev mere og mere nysgerrig efter at udforske, hvordan biernes fantastiske bi-produkter kunne bruges til at lave hudplejeprodukter.

Til produktionen bruger jeg dyrebare ingredienser, så mit hovedformål er at udvikle plejeprodukter, som kunderne har brug for og også bruger. Et arbejde som giver mig stor glæde og mening.

 

Den berigende frihed, som naturen giver mig, frisætter min kreativitet.

I det felt opstod min drøm om at have egen forretning – og sammen med det ønske, idéen til at opfylde min livsdrøm: udvikling og fremstilling at rene og sunde plejeprodukter, hvor jeg både kan udleve min kreativitet og lære uendelig meget om både naturen og om at drive forretning.

 

 

Her kan du følge med, hvad vi laver i biavlerforeningen:


Østsjællands biavlerforening