Om mig

Nytænkende, dedikeret, kreativ

Så længe jeg kan tænke tilbage, har jeg altid kastet mig både bevidst og ubevidst i ukendte situationer, har trådt ud af min komfortzone, er sprunget uden at vide, hvor jeg landede. 

Som stille og tilbageholdende 18-årig pige valgte jeg en uddannelse i hotelbranchen. Følelsen af at have mestret min frygt, motiverede mig til at flytte for første gang alene til et andet land som 20-årig – Danmark.

Min begejstring over selv at kunne håndtere nye og uvisse situationer gjorde, at jeg gang på gang prøvede idéer af og lærte ting, som var til gavn for min personlige udvikling.

I løbet af årene udviklede begejstringen sig til rastløshed og kedsomhed. Ikke engang tre forskellige slags arbejde kunne dulme den følelse indeni. En følelse af, at der må være mere end ´det her´. Kort sagt: Jeg savnede et liv, hvor jeg fuldkommen kunne være mig selv.

Der skulle gå yderligere otte år, før jeg fik idéen om at blive biavler. Et valg, der stadig bringer mig stor glæde og mening. Den berigende frihed, som naturen giver mig, frisætter min kreativitet.

I det felt opstod min drøm om at have egen forretning – og sammen med det ønske, idéen til at opfylde min livsdrøm: udvikling og fremstilling at rene og sunde plejeprodukter, hvor jeg både kan udleve min kreativitet og lære uendelig meget om både naturen og om at drive forretning.

Uden opbakning fra de mennesker, jeg har omkring mig, var denne drøm aldrig gået i opfyldelse. Og hånden på hjertet – så handler det ikke så meget om mig, men mere om min rejse  – og om mit ønske om at skabe nogle plejeprodukter, der er både lækre og rene.

Jeg håber, du vil nyde dem.

Foto-69 (1)